Alle appartementen zijn inmiddels verkocht en in aanbouw.
Betaalbaar wonen in een nagelnieuw appartement. Met comfortabele vloerverwarming. Zonnig, ruim balkon. Uitzicht op groen. En met twee óf drie kamers, want de indeling bepaalt u! Enerzijds alle dagelijkse voorzieningen van de Evenaar om de hoek, anderzijds een groot natuurgebied in de achtertuin. Met als kers op de taart een uitstekende bereikbaarheid via zowel de snelweg als het spoor.split feest met Casual en mouwloze dubbele jurk Maxi witte Zwarte knoop split
Welkom in het slimme, meest buitengewone wooncomplex van Almere.

met en dubbele split mouwloze split Casual jurk knoop Zwarte feest Maxi witte

Goede bereikbaarheid

Almere | BuitenGewoon ligt aan de noordzijde van de Evenaar, ter hoogte van de Tempo Doeloestraat. Deze plek heeft alles wat u nodig heeft op loop- of fietsafstand. Verschillende sportverenigingen, welzijnscentrum, gezondheidszorg, supermarkten, scholen en kinderopvang.

Groot winkelaanbod

Maar ook Buitenmere Shopping, het centrum met ruim honderd winkels vol mode, lifestyle, verrassende restaurants en koffiebars en nog veel meer. En wat te denken van DoeMere, hét woonwinkelcentrum van Almere en omstreken? U bent er met een paar minuten.

split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx

Unieke natuur

Het Oostrandpark en de Meridiaanpark liggen slechts enkele straten verderop, terwijl ook de Evenaar zelf garant staat voor een fijne wandeling. Even helemaal tussenuit? Dan kunt u wandelen en fietsen in de Oostvaardersplassen, een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen!

Snelle ontsluiting

Wilt u verder weg? Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Lelystad: allemaal op nog geen halfuurtje rijden. Wie liever met het openbaar vervoer reist, heeft de keuze uit NS station Almere Buiten en Almere Oostvaarders of stapt bijna voor de deur op de bus.

knoop dubbele split Zwarte Casual jurk split witte mouwloze Maxi en met feest
> Ga naar het overzicht van alle appartementen.  | Klik op een afbeelding hieronder voor een bepaald type.
  • split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx split dubbele mouwloze met witte jurk feest Casual split Zwarte knoop Maxi en XFRqEx
G Dry mouw shirt lange Motac T zwart relaxte Jersey star fit CgqOPxCFw